Večírek VKJČ je za námi

Sešli jsme se v pátek 21.2.2020 a nakonec nás bylo celkem dost :). Napočítal jsem nás 13 i s těmi, co přišli později. Díky všem co přišli, myslím že to bylo fajn. Vy, kteří jste nedorazili a měli by jste zájem o památeční bidon s nalepeným logem VKJČ 2019, tak napište – je k vyzvednutí v ČB nebo vám ho pošleme poštou (za poštovné + 70 Kč za výrobu).

Setkání proběhlo podle náčelníkem zveřejněného programu:

  • Uvítání účastníků
  • Zhodnocení uplynulého ročníku – účastníkům byly předány památeční bidony. Statistiky jsou na webu.
  • Oficiální předání pověření – velké poděkování Lojzovy za jeho pětiletku. Slíbili jsme mu, že se i nadále budeme snažit udržet laťku vysoko!
  • Návrhy vrcholů 2020 – diskuze byla plodná. Rozebíraly se hlavně důvody, proč nás jezdí jen pár. Čím to je, že VKJČ neosloví více bajkerů? Mohlo by to být i tím, že vrcholy jsou příliš nedostupné, tlačení a nošení kola na zádech může někoho odradit. Jako vždy koloval papír, na který jsme psali své návrhy kam se vydat. Když jsem to pak četl, tak jsem byl úplně v šoku. Samé krásné vrcholy, ale bez turistické značky nebo vůbec nějaké cesty na vrchol! Takže to je to, co srdce vrchaře láká? Napovím, že oba názory zohledníme při vypisování vrcholů pro rok 2020.
  • Diskuze a zábava – byla tak bujará, že jsme si zapomněli pořídit památeční skupinové foto. Jestli ještě někdo nějaké fotky máte, tak pošlete.
  • Došlo i na tombolu – díky sponzorům!

Written by Vítek S.

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *