Prvním dobyvatelem VKJČ 2021 je Vašek Krutina

Blahopřejeme k parádnímu výkonu! Všechny vrcholy kategorie OKOLO KOMÍNA objel za jeden den. Najel 150 km za 11,5 hodiny.

O své cestě nám napsal pár vět:

„Vyrazit okolo komína mě motivovala tvoje info na Nezmarským chatu. Jel bych stejně na švih a tohle byl dobrej cíl. Speciélně jsem se nepřipravoval, jen jsem si den dopředu naklikal trasu do navigace a dříve ráno vyrazil, v 5:30hod. Co se týká náročnosti zvolené trasy, volil jsem velmi jednoduchou. Je začátek cyklistické sezony. Měl jsem dvě úsměvné historky.

1) Když jsem dojel domů a vybaloval přední brašnu „Orgoň bag“,zjistil jsem že mi půlku tý brašny vyplňoval asi dvoukilovej zámek na kolo. Takže jsem nalehko nejel – trénink se zátěží 🙂 .

2) Končil jsem na hrázi rybníka Bezdrev. Na tachometru jsem měl v tu chvíli 140km. Sedl jsem si do trávy a kochal se jarem. V tom jede po hrázi na svém Bianchi Aleš. Pozdravili jsme se. A on mi povídá: „no zdálky jsem viděl nějakýho dědu, co už asi nemůže a jde si sednout“ .  No pěkně mě nas… „plešoun“ jeden. On celý dopoledne chrápe a povídal, že se domů vracel ještě přioblíct. Že prej zimička. No to jsou ti dnešní „synci“…. 🙂 🙂 🙂 „

Written by Vítek S.

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *