Stáhněte si aplikaci Vrchařská koruna

Hlavní organizátoři projektu Vrchařských korun přišli pro rok 2020 s novinkou. Tou je mobilní aplikace s názvem VRCHAŘSKÁ KORUNA.  Kromě všech Vrchařských korun (27 !!) tam najdete samozřejmě i tu naši Jihočeskou. Podařilo se nám ji nakrmit údaji VKJČ (pro zatím alespoň těmi nejdůležitějšími), takže ji nyní můžete využívat při vašich cestách po Jižních Čechách.

Přímo v terénu si můžete zobrazit přehled kategorií, vrcholy jednotlivých kategorií a to včetně dalších údajů – fotka vrcholu, souřadnice, návrh trasy, zajímavosti …. (je jen na organizátorech, jak se tomu budou věnovat 🙂 ). Vrcholy jsou podle svých GPS souřadnic rovněž zakresleny v mapě a po kliknutí na ně se zobrazí podrobné informace. Velkým pomocníkem při dohledávání vrcholu je zobrazení mapy, kde vidíte vrchol, který hledáte, i svoji polohu.

Na mapě také vidíte, na území které Vrchařské koruny se právě nacházíte. To kdyby vás, třeba na dovolené, přepadla touha navštívit vrcholy ostatních VK. Můžete si dohledat pravidla, přehled kategorií, kontaktní údaje na organizátory a také samozřejmě výčet všech vrcholů pro daný ročník této VK.

Celá aplikace, která nese název VRCHAŘSKÁ KORUNA, je nyní volně ke stažení pro android prostřednictvím služby obchod play. A nyní již i pro apple.

Neváhejte a stahujte, jednodušší už to nebude 🙂 !

Written by Vítek S.

This article has 1 comment

  1. Franta Reply

    Apka pecka , tímto blahopřeju všem co dokončili, zatím mám za sebou 7 kousků, není kam spěchat, lákám další účastníky, tak uvidím kolik se jich chytne. Zdravím Franta Fousek

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *