Michal Hnilička je dalším dobyvatelem VKJČ

Po 3 vynechaných letech se vrátil ke zdolávání vrcholů VKJČ. Vítáme ho zpět a blahopřejeme k dokončení kategorii OKOLO KOMÍNA. Jeho snažení v několika etapách máme perfektně zdokumentované 🙂 :

„5.4.2021: Ahoj, posilam foto z dnesniho sbirani kontrol v ramci Okolo komina. Po 8 km a prvni kontrole defekt na zlute znacce pri prejezdu z Bezdreva na Picinu, ale vymena duse byla rychla zalezitost. Diky a dalsi foto bude v prubehu roku nasledovat:)

„10.4.2021: Ahoj, posílám další dva vrcholy. Tentokrát s dětmi:) 

„18.4.2021: Ahoj, dnes jsem se vydal do Blanskeho lesa a pobral co tam bylo a neco navic:) Tri vrcholy z Okolo komina, tj. Sv.Vita, Vrabce-pamatnik, Borsov-pamatnik a z Výkonu to je Kluk a Svatovaclavsky pramen. Pekny vylet po okoli:)“

„12.6.2021: Ahoj, posílám dnešní  quadru squadru, tedy 4 vrcholy z kategorie okolo komina. Dnes to bylo v tandemu s nejmladsim. Dali jsme Římov, Doudleby, Lomec a Sedlo. Po cestě jsme potkali Sirotovic gang, takže tento víkend bude asi dosti úrodný, co se sbírání vrcholů týče:)“

„18.6.2021: Ahoj, posilam report z poslednich  vrcholu. Dnesni idealni pocasi bylo na vyjizdku primo delane. Takze po praci smer z CB na Trebotovice, pak na Hurku, dale do Borovan a na skladku Ruzov. Dale po zelene na Konir(koupacka v osm vecer paradni, doporucuji). Dalsi cil byl Slovenicky mlyn, z nej po zelene, zlute pres Kukle na Etnu a zpet do CB. Krasnych 82 km za 4,5 hod cisteho casu. Diky, diky:)

Written by Vítek S.

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *