Vít Čenda Čenovský je dalším dobyvatelem VKJČ

VKJČ kategorii VÝKON zatím zdolali dva borci a oba ze Strakonic! Včera se přidal Čenda a s fotkami poslal pár řádek:

“ Posílám vrcholy podle svého nejčistčího svědomí v pořadí Šumava, Blanský les, Novohradky a Česká Kanada. Jel jsem skoro v jednom zátahu a moc se mi to líbilo. Díky, že se tomu věnujete. Kromě Šumavy jsem žádného cyklistu nepotkal. V létě to bude ale masakr. Kola, elektrokola a lesní těžební technika dohromady , to teda nechci vidět. Foto posílám přes „Úschovnu“ snad to nebude vadit. Pokud bude nějaký snímek nevyhovující ( posílám jich stejně více ), napište a já se tam vydám znovu. V. Čenda Čenovský“.

Za organizátory potvrzuji, že je všechno v pořádku a není nutné jezdit někam znovu – tedy pokud Čendo nebudeš chtít 🙂 . Blahopřejeme a přejeme mnoho šťastných kilometrů!

Později ještě Čenda doplnil, když jsme se ho ptali, jestli jel na těžko se spaním pod širákem jako trénink na Loudání (extrémní bikepackingový závod bez podpory, jehož je pravidelným účastníkem – startoval již na 9 ročnících):

„Ano,ano. Je to přesně tak. Trénink na Loudání 2021. Letos bude trochu delší. Teplo na trase moc velké nebylo. Hlavně v noci byla trochu kosa, ale zase jsem natočil nějaké ohňohodiny. Jinak Vám chválím tu ideu čtyřech oblastí. Byl to krásný cykločundr. Inspiroval mne Jirka Balda Baloušek, který to objel non stop, což je ale proti mému přesvědčení. Podle mne to má být kochací jízda. Já bych to non stop stejně nedal. Na začátku sezony jsem toho měl i tak dost. Za měsíc ale stačím ještě něco potrénovat.“ 

Written by Vítek S.

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *