Do VKJČ se pustili noví dobyvatelé

Karel Kuncl do VKJČ vstoupil nejprve s dcerou Karolínou a poté s mladší Markétou:

Michal Hnilička přidal další vrcholy – při výletu na hřeben Kluka objel 2 vrcholy kategorie VÝKON a 3 vrcholy kategorie OKOLO KOMÍNA:

Další 3 vrcholy kategorie OKOLO KOMÍNA si na rodinném výletě připsali bajkeři z rodin Říhů, Sirotků a Tíkalů – ti zdolali svoje první vrcholy:

A i když byl chladný nedělní podvečer, tak se na kolo vypravili bajkeři Pokorných – zdolali 3 vrcholy z kategorie OKOLO KOMÍNA. Jak je vidět z fotek „bašta byla na Baště, ufo odlétalo na Měsíc“:

Za vrcholy kategorie VÝKON v České Kanadě se vydal Honza Mikula:

Další vrcholy do kategorie VÝKON navštívil Jirka V. – tentokrát v Novohradských horách a jak píše, můžeme očekávat další dobyvatele: „zasilam foto z odloveni dalsich vrcholu, tentoktrat z Novohradskych hor. Odlovili jsme s kamosem 4 vrcholy z 5 a potkali po ceste i dalsi vrchare. „Kravku“ jsme uz kvuli nedostatku casu nedali a necham si ji na jindy 🙂 Dalsi stace bude Sumava a Kasperky, tam se tesim asi nejvic.“

a ještě přidal Granátník „Ahoj, posílám fotku z dnešního výletu na Granatnik, minule jsem jel okolo a úplně zapomněl tam zajet tak jsem si to dal dneska při cestě do Krumlova 😀“

Všem přejeme šťastnou cestu za dalšími vrcholy!

Written by Vítek S.

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *