Nový ročník VKJČ je tady!

Ročník 2020 je definitivně za námi. Na závěrečný večírek bohužel nedošlo, protože nám to COVID nedovolil. Máme v plánu vyhlásit společnou vyjížďku. Moc rádi bysme se s vámi potkali, projeli se OKOLO KOMÍNA a někde poseděli. V létě to všechno už snad bude možné.

Ročník 2021 bude tradičně startovat 1. dubna – doufáme, že to tak bude, že bude možný volný pohyb po Jihočeském kraji. Pokud ne, posuneme start na pozdější termín, jako v ročníku 2020.

Podrobnosti k novému ročníku 2021 jsou na webu v záložce hlavního menu.

Od března probíhá na našem facebooku tipovací soutěž „uhádni vrchol“. Zkusíte svoje znalosti? Po uhádnutí vrcholů budou vrcholy zveřejňovány na webu. První vrchol byl uhodnutý rychlostí blesku, asi budeme muset nápovědy ztížit :).

Na léto, konkrétně na víkend 21. a 22. srpna je naplánováno setkání organizátorů Vrchařských korun. Loni se uskutečnil premiérový ročník ve Zlíně, letos je to na nás. Né, že bychom se chtěli za každou cenu zviditelnit, byli jsme vybráni losem :). „Delegace“ organizátorů jednotlivých Vrchařských korun přijedou do ČB nejspíš v pátek, kdy se můžeme, pokud bude zájem, někde přivítat a spláchnout prach z cesty – všichni to k nám mají poměrně daleko. Na sobotu naplánujeme společnou vyjížďku po okolí, zřejmě přejezd Kleti, ať vidí, že i v Jižních Čechám máme kopce. Večer bude společný večírek v některé z budějických hospod. Pokud bude síla a chuť, tak na vyjížďku vyrazíme i v neděli. Budeme rádi, když se dobyvatelé VKJČ (samozřejmě i minulých ročníků) přidají – vše bude velmi neformální, přátelské setkání bajkerů.

Děkujeme za zájem o VKJČ a těšíme se na silné zážitky v roce 2021!

Bajku zdar V.

Written by Vítek S.

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *