Letošní ročník VKJČ je za námi!

Blahopřejeme všem bajkerům, kterým se podařilo získat Vrchařskou korunu Jižních Čech 2020! A za odvahu blahopřejeme i těm, kteří se do zdolávání vrcholů pustili, ale nepodařilo se jim to dotáhnout. Některým zbýval i velmi malý krůček. Všem děkujeme za zájem o VKJČ a doufáme, že se vám tato akce líbí a přinesla vám mnoho, převážně snad krásných, zážitků 🙂 .

Letos VKJČ dokončilo celkem 24 bajkerů. Přesně polovina z nich už se v minulosti VKJČ zúčastnila, polovina z nich jsou nováčci. Ve všech kategorií bylo zdoláno 719 vrcholů!

Poprvé jsme pro letošní ročník vyhlásili 3 kategorie. Hlavní kategorii VÝKON dokončilo 18  bajkerů.

Kategorii VÝLET dokončilo 11 bajkerů – všichni však společně s kategorií VÝKON, žádný samostatně. Takže jsme touto kategorií vlastně rozšířili kategorii VÝKON o dalších 9 vrcholů! Nebylo to tak myšleno 🙂 . Uvidíme co s touto kategorií dál. Líbila se Vám? Chcete ji i příští rok?

Kategorii OKOLO KOMÍNA dokončilo 13 bajkerů. Z toho 6 bajkerů pouze tuto kategorii, tak se zdá, že je o ní zájem a budeme se snažit ji více propagovat. Myslíme si, že by se mohla líbit hlavně začínajícím, nebo mladým 🙂 , bajkerům.

V ročníku 2020 zbývá poslední tečka, tradiční večírek. Na ten dojde až v lednu-únoru 2021 (jestli PES dovolí). Doufáme, že se sejdeme v hojném počtu! Termín vyhlásíme po Novém roce.

Ještě jednou děkujeme za přízeň, kterou jste věnovali akci Vrchařská koruna Jižních Čech. Budeme se na Vás těšit v ročníku 2021.

Bajku zdar!

Written by Vítek S.

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *