Ondřej, Alice a Vítek Sirotkovi dokončili VKJČ kategorii OKOLO KOMÍNA

Na všechny vyjížďky jsme letos vyráželi s partou a bylo to moc fajn. Tíkalů a Říhů ale nebyli všude, stejně tak jeden nezdárný syn, takže v rámci motivačních vyjížděk si asi nějaké vrcholy dáme i podruhé, potřetí … 🙂

2.4.2021 První rovinatá vyjížďka hned po otevření koruny na rozjezd. Na Hluché baště jsme se potkali s Vencou, který zrovna dokončoval kategorii OKOLO KOMÍNA na jeden zátah, a my zrovna začínali.

25.4.2021 Druhá vyjížďka, už kopcovitá, na úbočí Kluka. Ale moc jsme se nezahřáli, byla velká zima a foukalo.

1.5.2021 Třetí vyjížďka do Borovan. U skládky Růžov okolo nás prosvišťeli Robin, Ondřej a Jirka na nonstop objezdu kategorie OKOLO KOMÍNA. V Borovanech jsme si dali jedno z prvních točených piv do skla a kebab … a pak ještě u Žižky.

12.6.2021 Čtvrtá vyjížďka po kapličkách a kostelech. Cestou jsme se potkávali s Michalem a juniorem ve vozíčku, kteří měli podobnou cestu. V Doudlebech jsme měli dokonce prohlídku kostela, paní tam zrovna šla a dala nám i historicko-vlastivědno-naučný výklad.

20.6.2021 Pátá závěrečná vyjížďka ve 32°C. Vedro bylo už od rána, tak jsme se přiblížili vlakem do Chotýčan a na první koupání zajeli na rybník Dvořiště. I tak jsme do Štěpánovic dojeli uškvaření na pokraji sil. Oběd nás postavil na nohy (vysadil do sedla) – jen tak tak to vydrželo k rybníku Koníř. Tam jsme se zase svlažili, dotáhli to na Jivna a pak už nás čekal jen sjezd do Budějc.

Written by Vítek S.

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *