8. dobyvatelem VKJČ 2019 je Vítek Sirotek

Vítek je každoročním účastníkem VKJČ Vítek píše:
Minulé ročníky jsme objížděli v Loudací partě, ale letos to pro mě byla sólo akce.
1) 1 den: Autem jsem odvezl děti na tábor do Číměře a pak si objel 3 vrcholy České Kanady. Největším zážitkem byl bikepark Hradiště – s hardtailem a mapníkem to bylo dost netradiční. Ještě že mě nikdo neviděl!
2) 3 dny: Alespoň na 3 dny jsem chtěl vyjet v partě na těžko. Nakonec se mi to povedlo alespoň samotnému a naštěstí se Jana s Petrem přidali – sice jsme spolu nejeli, ale měli jsme společné spaní v Borotíně a ve Strakonicích a taky jsme se neplánovaně potkávali na trase, což mě vždycky moc potěšilo. Jinak nevím, jak bych vydržel sám se sebou 3 dny v kuse!
vlakem do Ražic, Zlatá hora, Mehelník, Bukový vrch, Kupa, Bukovec, spaní v Borotíně, Kůstrý, Krkavčí skála, Křemenec, Čertův Náramek, spaní ve Strakonicích, Kůstrý, Klostermanova skála, Slunovratové kameny, Kamenáč a vlakem z Volar.
3) 1 den: Vlakem do Prachatic přes Zelený vrch, Ktišskou horu a Raziberk na vlak do Vyššího Brodu. V plánu byl i přejezd na Hradišťský vrch a dokončení VKJČ, ale nebylo dost času. Nevzal jsem si světlo, a vlastně nebyla ani chuť a síla.
4) 1 den: vlakem do Bujanova a přes Hradišťský vrch zpět do ČB
Zdar V.

Written by Vítek S.

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *