POZOR, ODLOŽENÍ STARTU VKJČ 2020

Vážení potenciální dobyvatelé Vrchařské koruny Jižních Čech. Rozhodli jsme se, že start letošního ročníku odložíme. Koronavirus řádí a ještě nějakou dobu nejspíš bude. Nouzový stav v ČR trvá do 1.4.2020 a už se navíc mluví o tom, že bude prodloužen o další měsíc! Teoreticky by na kole vyjíždět šlo. Po jednom, s rouškou, bez občerstvení cestou … a to by opravdu nebylo to pravé.

Kolegové z VKV mají obavy, že budou na vrcholech mít narváno: „Hnali bychom tak totiž stovky véčkařů do kopců, kde by se vzájemně potkávali a tím by docházelo k námi řízenému narušování karantény „. Takový nával my na jihu Čech nečekáme 🙂 . Nicméně se ztotožňujeme s jejich názorem start odložit. I proto, že si velmi vážíme práce složek IZS, kterým v boji v první linii držíme palce. A nechceme jim, nedej bože, přidělávat práci.

Opožděný start určíme nejspíše na první sobotu po zrušení karantenních opatření (zákazu volného pohybu osob). Doufáme, že to bude co nejdříve a těšíme se na společné kilometry v sedle! Hodně zdraví a pevné nervy všem!

Written by Vítek S.

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *